Indmeldelse

Alle CB66 interesserede er velkomne til at deltage i klubbens arrangementer, også ikke-bådejere.

Som det ses af vedtægterne har vi to slags medlemskaber:

Aktivt – normalt lig med bådejerskab. Hvis en CB66 skal være med i klassens kapsejladser, skal ejeren være medlem af Dansk CB66 Klub.

Passivt – måske vi skal finde en anden betegnelse. For man behøver IKKE være passiv bare fordi man ikke har en båd endnu. Der er flere gode eksempler på at vi har trofaste sejlere i klassen, som interesseret deltager i arrangementer og laver lidt opgaver indimellem.

Sådan gør du

Send en mail til formanden med:

• Sejl nr. (aktivt medlemskab)
  • Bådnavn (aktivt medlemskab)
  • Navn
  • telefon nr
  • og gerne et par ord om dig selv og din båd. F.eks. hvor i landet båden ligger.

Så modtager du hurtigt en velkomst mail med konto nr. til indbetaling af kontingentet.

Kasserens mail er west.cb66 – mail.dk (erstat '-' med @)

Kontingentet er pt. XXX kr/år for aktivt medlemskab og YYY kr for passivt medlemsskab

Vi glæder os til at høre fra dig!