2018 udgaven Skovers Cup blev en af de svære.

Ugen op til stævnet var det begrænset med tilmeldinger til stævnet, så få at Skovshoved Sejlklub var tæt på at aflyse.
Da der trods alt var nogle både tilmeldt og tilmeldingsfristen først udløb fredag blev kompromisset, at vi kun sejlede lørdag og med et mindre set-up. Det mindre set-up bestod i at Hønse fik udleveret en RIB og 4 mærker i Skovshoved Sejlklub – værsgo Hønse afhold lige et Cb66 stævne. Hønse viste sig endnu en gang som CB66 klassens mand. Efter et kort skippermøde i Hellerup Sejlklub tog Hønse på vandet, lagde ene mand topmærker, gate og startlinje – imponerende. Heller ikke vejret gjorde det nemt for vores baneleder, svag vind, ingen vind og tordenbyger med slagregn. De mangfoldige vejrforhold betød, at de 8 både der deltog kun fik afviklet 4 sejladser. Tillykke til SWE 160 med sejren.

Se resultat fra sejladsen her