Sejl med i en CB66

Her kan du se nogle muligheder der er for at komme ud og sejle med en CB66.

Klubben har en åben officiel Facebook side som er CB66 Class Danmark, der kan du lave et opslag for at komme ud og få en prøvetur med en skipper i klubben. Der er CB66 mange steder i landet. Følg nedenstående link for at komme til siden.

https://www.facebook.com/cb66classdenmark/

Du kan ansøge om medlemskab til vores lukket Facebook gruppe, som er den mest brugte gruppe for CB66 sejlere i Danmark, gruppen er for dem der sejler i CB66, og et sted du kan lave et opslag hvis du gerne vil sejle mere fast som gast på en CB66. Det er også her du kan se både der mangler gaster til aftenmatch, stævner mm.

Du skal brug kontaktformularen nederst på siden og skrive i tekstfeltet at du ønsker at blive inviteret til den lukkede Facebook gruppe, og husk at skrive dit Facebook navn, for at ansøge om medlemskab til gruppen.

Du kan også tilmelde dig vores gastebørs, så kan du blive kontaktet af en skipper og komme med ud og sejle. Brug nedenstående kontaktformular, og skriv “gastebørs” i overskriften i tekstfeltet, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

[wpforms id=”4155″ title=”false” description=”false”]