Lidt fra årets første CB66 ranglistestævne

Årets første CB66 ranglistestævne blev afholdt i weekenden 6.-7. april i Halmstad. Halmstads Segelsällskap havde i samarbejde med North Sails og den svenske sejlunion arrangeret ”North Sails Trim Cup” for CB66 og J70. Fredag eftermiddag og lørdag formiddag var ala vores bootcamp med en blanding af teori og praktisk øvelser på vandet. Der var flot fremmøde på havnen med 10 J/70ere og 8 CB66 racere så der var 60 sejlere til sessionerne i sejlklubben.

Lørdag efter frokost blev de første sejladser i stævnet skudt i gang.

De to danske både (107 og 165) syntes ikke der var grund til at lære nye tricks, så begge både stødte først til lørdag formiddag. Banen var med gate i som topmærker og den gate vi kender som bundmærker, med målgang på andet lænseben. Det havde DEN-107 ikke helt fattet i første sejlads, så de for vild på banen og rundede gate i bunden to gange og gik i mål på kryds, med en flot DSQ til følge. Vinden var ganske let, så vi fik kun 4 sejladser lørdag inden sejlere mødtes til den traditionelle regattamiddag på Hellekants hotel. Som traditionen i klassen byder stopper alle referater efter regattamiddag

Blandt sejlerne cirkulerer dog en yderst festlig snapchat video fra Disko Boom Boom Room.

Søndag morgen var vejret perfekt – hvis man ville sortere sin frimærkesamling på dækket af en CB66 – altså ingen vind. Efter noget ventetid blev resten af dagens sejladser skudt af og der var kun tilbage og vente på en gang spaghetti bolognese og præmieuddeling.

Christoffer Hellekant vandt stævnet på hjemmebanen efterfulgt af 165 på anden pladsen og 107 på den nederste podieplads.