CB66 Nordic Sailing League 2012

Så er programmet for 2012 klar. Igen i år vil der være fokus på ligaen, der i år kommer til at gå under navnet CB66 Nordic Sailing League (NSL).

Formatet er ændret en smule i forhold til sidste år. Ligesom i 2011 vil der blive sejlet en række liga stævner hvor der sejles om liga ranking og kvalifikation til det nordiske mesterskab. NM afgøres igen i Stockholm ved et brag af et finale stævne. I 2012 vil ligaen – og dermed kvalifikationen – komme til at bestå af 4 Grade 1 og 4 Grade 2 stævner. Reglerne for NSL 2012 finder I her

Der er  blevet lagt stor vægt på nøje at udvælge de helt rigtige lokationer til vores stævner, og i 2012 vil der blive sejlet Grade 1 stævner i Gillelje, Tanumstrand, Marstrand og Skagen. Grade 2 stævnerne bliver afholdt i Hellerup, Saltsjobaden, Karlstad og Århus.

Dermed tegner 2012 til at blive den hidtil mest aktive sæson for CB66'eren.

Find al information om NSL her, og forhåndsregistrer dit team med det samme!!!

One Reply to “CB66 Nordic Sailing League 2012”

  1. Det ser fantastisk godt ud. God ide med grade 1 og 2 stævner. Tak til bestyrelsen for godt arbejde, tjekket hjemmeside, pre-registrering, spændende lokationer, info mm.
    Vi glæder os.
    /DEN-59

Skriv et svar