Endnu et vellykket arrangement

Nytårskuren var en succes.

Vejret var med os. Sol, 8 m/s aftagende og en 3-4 graders varme, mere kan man ikke forlange af januar i Danmark. 15 var mødt op til sejlads og alle fik nok at se til ude på den meget korte bane, kønt så det ikke ud de første par sejladser.

Men derefter var de fleste varmet godt op og manøvrerne gik væsentligt bedre.

Vi var 15 der var mødt op og vi satte 4 både i vandet plus en følgebåd til mandskab nr. 5. ca. 8 sejladser gennemførtes og der blev skiftet ud mellem holdene. Det var godt at møde de nyeste medlemmer af klubben som kommer fra Helsingør. Desuden kunne vi også hilse på Frank Berg, som til næste år vil være med på CB66 banen sejlende i DEN-39. Foruden Knuden og Formanden havde vi besøg af Roskilde drengene, som jo vandt alt de kom i nærheden af i 2011, men der var intet der tydede på at de var ved at toppe for tidligt i den nye sæson.

Efter sejladserne blev der serveret varm øl i en kold sauna, der dog også ente med at blive varm til sidst, men da var øllen drukket. Til sidste mødtes vi Hellerup Sejlklubs restaurant hvor vi fik meget god mad, øl og vin for en yderst fornuftig pris. Vi gentager gerne succesen fra Nytårskuren og forhåbentlig allerede til marts hvis vejret tillader det.

[youtube=mJFWmzzA9Mo]

Skriv et svar