Så er 2013 så småt startet

Kære alle,

først og fremmest godt nytår!

Det er blevet vinter og CB66.dk er gået i dvale, dermed ikke sagt at alt står stille. Vi i bestyrelsen har haft et par møder i efteråret og mødes meget snart i det nye år og fortsætter vores arbejde med at gøre kalenderen klar. Der vil traditionen tro blive afholdt påskestævne i Hellerup (dato kommer snart, men omkring påske kan I godt regne med), samtidig vil Århus festuge jo også være at finde i kalenderen. Derudover bliver DM i år om alt falder i hak blive afholdt i Hornbæk den 16-18 august. Jeg skal ikke løfte sløret for meget, men dette arrangement vil overgå alt hvad der før er set i CB66 klassen. SM bliver i år afholdt i Båstad den 27-29 juli. Båstad ligger tæt på Helsingborg og er et fantastisk sted at sejle, så der er ingen tvivl om at dette også bliver et must for klassens sejlere. Prologen kommer i år at ligge i Svanemøllen, med sejlads inde i den lille bugt, denne sejlads løber af staben allerede den 4-5 maj.

Der er rigtig meget mere at se frem til i det nye år!

Gode sejlerhilsner Formanden

Skriv et svar