CB66 Klassemesterskab 2010

Klassemesterskab 2010 i Hellerup.

14-15 august afholdt Hellerup Sejlklub sportsbåds Mesterskab for klasserne CB66, Melges 24 samt J80.

Største klasse med 15 startende både var CB66, hvoraf 13 både var fra DK, en fra Tyskland samt 1 fra Sverige. Lørdagen bød på stabil vind fra Nord, der startede med 6 m/s og øgede gennem dagen til en ca. 10 m/s i middelvind.

Vi fik gennemført 7 sejladser om lørdagen, med første start klokken 10:00 og sidste start klokken 15:00, så efter 5 timer i hængestropperne var vi flere der var godt trætte, men med et dejligt smil på læben efter en masse gode intense planeturer, hvor mulighederne for at avancere eller det modsatte bestemt var tilstede. En del dygtige sejlere havde mødt op, så der skulle kæmpes om en top placering.

Efter de første 7 sejladser var Michael Casparij og besætning DEN-164 (13 point) kommet rigtig godt fra start og førte komfortabelt med 7 point foran Christiansen & Essenbæk DEN-139 (20 point) med den netop genvalgte formand. På tredjepladsen lå “Mænd ♥ Kvinder” med selveste Peter Warrer ved rorpinden DEN-155 (point 25) og lige uden for medaljerækkerne lå den svenske båd SWE-48 med Tomas Skålen ved rorpinden.

Der skulle sejles overordentlig hurtigt og godt ved søndagens sejladser hvis nogen skulle kunne fravriste førstepladsen fra DEN-164, men ak der kom slet ikke nogen vind om søndagen hvilket gjore det yderst svært at sejle hurtigt og uden flere sejladser, kan vi kun sige tillykke til de nye mestre også ellers lægge træningsplaner for det næste år, hvis vi skal fravriste dem deres yderst fine nye pokal.

Skriv et svar