CB66 Class rykker til fjelds

Kære CB66 sejlere og familie

Nu er der ikke flere undskyldninger for ikke at få motioneret al julemaden af sig. Bestyrelsen lægger her op til en hyggelig skitur til Vallåsen en eftermiddag/aften i januar (dato bliver fastlagt, når vi ser, om der er stemning for en tur). Vi vil mødes ved Scanlines i Helsingør og køre i egne biler til Vallåsen, og så hygge os på ski nogle timer.

Der er mulighed for at leje ski/støvler/stave eller selvfølgelig selv medbringe grejet. Vi kan enten medbringe madpakker eller måske grille lidt pølser deroppe, som de sande vikinger vi er…

Priser for skileje og liftkort ses på www.vallasen.se. Færge koster ca. 340,- dkr. for en 1-dags billet. Vallåsen har åbent til kl. 21 onsdag til fredag (fra uge 2).

Send venligst en kommentar om jeres interesse i arrangementet. Arrangementet er for alle: sejlere, koner, mænd, børn, gaster ja sågar aupair’s er velkomne – Ihh hvor skal vi bare hygge os……..

Stor nytårshilsen fra bestyrelsen v/ “velfærds-admiral” Niels

9 Replies to “CB66 Class rykker til fjelds”

 1. Er klart på. Husk på at man sagtens kan nå og brække både arme og ben og stadig være klar til påskestævnet i Hellerup:^) Vi samles vel i Helsingør og lader nogle biler stå tilbage og kører over i færre biler og derved lavere omkostninger?

  Vi ses Mikkel

 2. I disse tider vil jeg også foreslå dig som velfærds minister Niels – dejligt iniativ ! Venter på dato udmelding da jeg boarder rundt i Østrig i dele af Januar. Stå selvfølgelig på snowboard som alle CB66 sejlere burde – der er vel en grund til vi sejler ny fræk CB66er og ikke gammel klassisk folkebåd 🙂 – På med boardet………….

  Ses Jacob

 3. Det lyder da super fedt. Det kunne da være perfekt at få varmet benene lidt op inden det går løs i CB’eren igen.
  Jacob, jeg tager mine twintip ski med, så skal jeg nok vise dig at ski ikke kun er for folkebåd’s ejere 😉

 4. Hey Jacob pak den der hashkælk sammen det er sgu for 90´er agtigt 🙂 rigtige mænd står på ski.

  Sidder pt i 36 graders varme i Melbourne efter den første uge med slowsailing i Drage 🙂

Skriv et svar