Nyt fra bestyrelsen

Selvom vandet er blevet hårdt, forhindrer det ikke at vi kan arbejde for en endnu bedre 2011 sæson. Bestyrelsen har afholdt et arbejdsmøde i december og du kan læse her hvad vi arbejder på for tiden

Kapsejladskalender 2011 – Der arbejdes på højtryk for at få de sidste datoer på plads. Vi mangler Nordisk Mesterskab og forsøger at etablere et jysk stævne yderligere udover DM i Århus Målet er at få fastlagt hele kalenderen medio december.

Udstilling i Bella Center 2011 – 3.-12.marts med lukket man-tir-ons. Der skal etableres en turnusordning, så CB66 standen er bemandet i perioden. Regn med at blive kontaktet i løbet af december/januar for en vagt på standen.

Ny hjemmeside – Hjemmesiden er kørende og grund-funktionerne er på plads. Der mangler finpudsning og nogle flere funktioner, som vil komme hen ad vejen. 

En egentlig designmæssig gennemgang mhp at skærpe udtrykket blev aftalt.

Vedtægter og medlemskab – Vedtægterne for CB66 Class Denmark, som er klassens korrekte navn, er blevet godkendt og vil snarest blive indsendt til Dansk Sejlunion så vi kan blive officiel danske entype klasse i en fart.

I nær fremtid vil kassereren indkræve medlemskontingent, som er på 500 DKK for ét år pr båd.

Sponsorer – Koncepter og muligheder i forbindelse med næste års ”CB66 Cup” / ”Nordic League” blev drøftet. Der arbejdes på et sponsoroplæg for hele klassen.

Næste møde – 29/12. Alle opfordres til at komme idéer og forslag der kan gøre vores klasse endnu bedre.

Skriv et svar