Flot start på den nye sæson

Her er video optaget fra DEN-164 samt DEN-139. Vi prøver at få ekstern video til prologen. Det er stadig muligt at tilmelde sig til Prologen og man bør stærkt overveje det, da DMI nu lover 5-6 m/s fra nordøst og masser af sol:^) Vi er pt. 18 både tilmeldte.

[youtube=CAq1Jf2avc4]

Men det holdt hårdt, da vi efter førstedagens manglende vind frygtede at den også udeblev på andendagen. Med 3-5 m/s fra Nord, gennemførte CB66-klassen 5 sejladser i noget nær de perfekte forhold. Video fra de 2 hurtigste både på vandet:^) kommer senere.

Top 3 Besætninger:

1. DEN-139  Mikkel West-Nørager

2. DEN-164  Michael Casparij

2. DEN-165  Anders Nyholm

Resultater

One Reply to “Flot start på den nye sæson”

  1. Tillykke til alle på podiet.
    Hvad kan jeg ellers sige – shit happens…….. men vi lærte en masse. Vi glæder os allerede til på lørdag, til at sejle og være sammen med flinke folk. De der CB66 sejlere er nu så søde.
    Ce vediamo presto – DEN 152

Skriv et svar