Video fra træningsweekend i Karlstad, Del II

Her er del II med lidt tips og tricks. Bl.a. lidt om storsejlstrim og placering af besætning omborg på båden i den lette luft.

[youtube=qkx8wtrauzI]

Tjek videoen fra den netop afholdte træningssamling i Karlstad, hvor der bliver øvet boat handling i den lette luft.

[youtube=B11aDbtyMI4]

Der ligger også lidt billeder fra weekenden på flickr

Det ser ud til at alle teams er varmet godt op inden sæsonen åbner med påskestævnet om få dage. Hvis ikke I allerede er tilmeldt, så skynd Jer ind på Hellerup Sejlklubs hjemmeside og tilmeld dit team – det kan nåes endnu, og med den vejrudsigt er der vist ingen undskyldninger ;o)

One Reply to “Video fra træningsweekend i Karlstad, Del II”

  1. Ca. 4 min. inde i filmen kan man se hvor hurtigt en gennaker kan sættes og det er vel at mærke med to man på båden. Man kan også lære en del af at se videon med Simon og Co. nedenfor hvor specielt vendingerne på kryds giver et godt inblik i hvordan det skal gøres.

Skriv et svar