Julerace, julefrokost og bytur.

 

Lørdag den 19 (m)ovember troppede 11 toptrimmede CB sejlere op med godt mod, overskæg og ambitioner ud over det sædvanlige op på Hellerup Havn, til mixed crew race en gedigen frokost og en ordentlig bytur.

Der blev sejlet 8 sejladser et kryds og i mål, på en bane med 2,5 bådlængder lang startlinie i 3 både.

Der blevet gået til makronerne og allerede fra første start markerede formanden og knuden sig som fuldstændigt overlegne. Halsende bagefter kommer Søren Pehrsson med Christian Tofft og Karsten Normand med Jesper Arentoft med Nils Bjerregaard og Christel sidst. Oldermanden/filantropen med Smørhår den II og Anna var kompetente dommere i de to første sejladser. De efterfølgende sejladser blev konkurrencen ikke meget hårdere, og Rasmus samt Karsten Normand var dem der endte dagen med flest sejre. Smørhår den II, så sig nødsaget til at overtage roret i den sidste sejlads, da han ikke kunne klare ikke at vinde, og han vandt:^)

 
Efter sejladserne stødte Kidmose, Mørup og Ulrik til julefrokosten. Denne startede stille og roligt men udviklede sig stødt som aftenen skred frem til et gedigent druk orgie, som tog sin tørn på specielt Filantropen.

Den hårde kerne bestående af Smørhår 1 & 2, formanden Karsten, Mørup og Ulrik drog mod byen og endte på Simons til mere sprut og gas.

Efter sigende har alle overlevet turen og der er nu dannet præcedens for arrangementet.

Hvis vejret arter sig vil vi indbyde til et lignende arrangement som nytårs taffel. 

One Reply to “Julerace, julefrokost og bytur.”

Skriv et svar