CB66 DM i Hornbæk 14-16 juni 2024

14 tilmeldte både – det vil sige 42 glade sejlere – er ved at gøre klar til den årlige tilbagevendende begivenhed, nemlig Danmarksmesterskaberne for CB66’ere!

Stævnet sejles i Hornbæk Bugten og der vil være mulighed for at se sejladserne fra plateauerne på gæstebroen i yderhavnen. Derudover planlægges live-opdatering af resultaterne på nettet efterhånden som sejladserne afvikles. Et info-board med friske resultatlister opsat i klubben indgår også i planerne.

Vejrudsigten lover udmærket sejlvejr for CB66 DM’ets tre spændende dage på vandet ud for Hornbæk. Fredag let vind fra syd, og lidt regnbyger. Lørdag en del friskere vind fra sydøst, op til 7-8 m/s, lige noget der passer den ret krævende sportsbådstype og dens hårdhudede besætninger. Søndag, hvor de afsluttende sejladser sejles, og der senest holdes præmieuddeling kl 15.00, ventes igen lettere vind fra sydøst, og sandsynligvis også regn i løbet at dagen. Alt i alt robust og udfordrende vejr for folkene i de 14 CB66 sportsbåde, som i weekenden skal finde en samlet vinder og en Danmarks Mester for 2024. 

Skriv et svar