Så tager vi til Kiel

Hele 22 både er indtil nu tilmeldt CB66-klassen til årets Kieler Woche, der sejles mellem d. 19.-27. juni 2010.

Der er planlagt 11 sejladser, og som sædvanlig får sejlerne nok al slags vejr at sejle på.

God repræsentation fra Danmark

Klassen bliver repræsenteret af bl.a. klassemester Mikkel West-Nørager og Eigil Mølgaard & Rasmus Knude der pt. ligger nummer 2 i den Svenske Cup.

Udover “de sædvanlige” danske sejlere, har klassen fint besøg idet DEN 39 sejler med Mikkel Kidmose, den rutinerede Dragesejler Peter Warrer, og søn Jonas Warrer, OL-guldvinder i 49’er i 2010. Derudover kommer der en besætning fra Roskilde og en fra Svendborg.

Populær klasse

Vi glæder os meget i klassen over at mange dygtige sejlere finder båden så sjov. Vi har før haft skippere som Jesper Radich, Mads Christensen, Bo Selko og Peter Warrer ude til et par gode dage på vandet. De danske både skal dog holde øje med svenskeren i SWE 48, Tomas Skålén, plus et par andre dygtige Svensker, der godt kan give os kamp til stregen.

Skriv et svar