Kielerwoche 2010 – CB66 debut

En super uge afsluttet med ialt 12 gennemførte sejladser i vind fra 2 m/s til 10 m/s med pust af 12-14 stk. Efter første dag med jævn til hård vind gennemførtes 3 sejladser, hvor specielt DEN-39 med Peter og Jonas Warrer samt Mikkel Kidmose viste klasse. Det var kun på grund af påsejling af et afvisermærke ved dommerbåden at de denne dag havde en DNS samt 2 stk. førstepladser. DEN-151 med kun 2 mand (Rasmus Knude og Eigil Mølgaard) klarede sig faktisk også godt på denne dag, men grundet harveri måtte de udgå for 2 sejladser hvilket viste sig at være skæbnesvangert for dem gennem resten af stævnet. Jesper Toft og besætning (DEN-138) som plejer at gøre det godt i hård vind, fik ikke rigtigt sejlet top placeringerne hjem på denne dag. De næste 2 dage fik vi kun sejlet 3 sejladser under svære forhold grundet manglende vind. Her viste det sig at de nemme besætninger med kun 2 mand der dominerede totalt, dog med Peter Warrer i hængende i toppen. 4 dagen bød på mere stabile dog lette vinde og denne dag stod i Cheval Blanc tegn (DEN-151), da de med 3, 3, 2, 1 på dagen var meget stærke. For Peter Warrer og besætning var denne dag bestemt ikke god, de lavede konsekvent dårlige sejladser og arbejde sig ned gennem resultatlisten. Her viste Jesper Toft samt besætning sig meget stabile med gode placeringer. Sidste dagen bød på 2 sejladser i middelvind og her var Cheval Blanc igen på pletten, men grundet en ødelagt start i første sejlads samt en disk i sidste sejlads (den historie for I måske nok en anden dag) i stedet for en 2 plads, betød at de endte på en samlet 6 plads. Peter Warrer med flere fortsatte nedturen og endte trods alt på en 5 plads. Toft fra Nordjylland gjorde det godt, men med lidt for mange dårlige placeringer blev de fjerde bedste danske båd på en samlet 7 plads. Bedste danske båd endte faktisk med at være os på DEN-139 (Mikkel West-Nørager, Christina Refn, samt Jesper Arrentoft) som med en meget jævn serie med en masse 4, 5 samt 6 pladser endte på en samlet fjerdeplads. Så formanden er trods alt stadig den bedste CB66 sejlere her i landet. Så må vi se om det holder når vi sejler klassemesterskab samt NM i Hellerup til August.

Resultat_Kiel_2010

Om mandagen havde den tyske CB66 klub sammen med den svenske og danske klub et Pier Party, hvor vi for 26 Euro fik god mad samt øl og vand ad libitum. Et super arrangement der sammen med stævnets/banelederens meget kompetente styring gjorde stævnet til et af årets højdepunkter og bestemt et stævne jeg vil anbefale at man møder op til næste år.

De to Christiansen & Essenbæk teams og de bedste danske teams under Kieler Woche. DEN-39 med Mikkel Kidmose, Jonas Warrer samt Peter Warrer (fra venstre mod midten) samt DEN-139 med Christina Refn, Jesper Arrentoft samt Mikkel West-Nørager (fra midten ud mod højre).Eigil Mølgaard samt Rasmus Knude (ham med smørhåret) i DEN-151 (Cheval Blanch) har virkelig fået gang i kassen og må siges at være en af farvoriterne til årets klassemesterskab i Hellerup den 14-15 august.DEN-72 fra Svendborg er et nyt bekendtskab i klassen og gjorde det godt under Kieler Woche, hvor de i flere sejladser var med helt fremme.Lars Bo Rasmussen (DEN-125) fra Roskilde havde problemer under de meget lette forhold med en forholdsvis tung besætning. Dog klarede de sig fint på land sammen med de resterende hold når det drejede sig om at feste.

Skriv et svar