Når nu statens isbrydere ikke vil – så må vi vel prøve selv!

Vintertræne det skal vi, så i DEN 162 fra Roskilde mente vi at den smule is i havnen, ikke skulle forhindre os i at få et par herlige timer på vandet. Efter at have ryddet båden for sne, fjernet sne på slæbestedet og forsikret hinanden om at en firhjulstrækker på sommerdæk sagtens kunne sætte en CB66 i vandet, på trods af is og sne.

Desværre var vandet så stift at båden ikke var til at få af traileren og vi måtte erkende at vores gode intentioner ikke var tilstrækelige i denne omgang. Træning blev erstattet af wienerbrød og kaffe fra den lokale bager.

Vi forsøger igen næste søndag. Hvis der stadig er is i Roskilde forsøger vi i Veddelev eller måske Hellerup – vintertræne det skal vi.

Christian, Jonathan og Jesper, DEN162

One Reply to “Når nu statens isbrydere ikke vil – så må vi vel prøve selv!”

Skriv et svar