Danmark – Sverige 2:0

Kære CB66 sejlere + familie.

D. 27/1 fandt der en drabelig dyst sted på Vallåsen mellem nogle danske sejlere og “Ski Klub ALPIN SKÅNE”.

Vi mødtes som aftalt ved færgen og kørte mod Vallåsen for at få et par hyggelige timer på ski. Der var udemærkede forhold, da vi ankom og vi fik straks lejet udstyr og købt lift kort. Efter nogle prøveture og en lille kop varm kaffe var det tilbage på pisterne. Her så vi at ovennævnte ski-klub var ved at sætte en portbane til deres juniorer. Vi “luskede” hen til den lokale Herman Maier og fik lov til at bruge banen – fedt.

2 gennemløb var nok, så sad banen på rygraden – så var det tid til at provokere de unge piger i liften, såsom hvad det var for nogle taleban-ski de kørte på, og om de overhovedet var klar over hvilken vej spidserne skulle vende osv. Der gik “sport” i den og jeg fik hjælp af en sejler fra en Matcher 31, der var inviteret med, til at give svenske klø.

Efter ca. 3½ time på ski vendte vi bilerne hjemover og holdt afterski på færgen med alm. tabledans med nedringede øl-piger og mænd i korte lederhosen.

Stor hilsen “Perlen” DEN 152

Skriv et svar