Foråret er på vej…

Temperaturen er stigende, isen smelter og dagene bliver længere. Det kan kun betyde en ting… Foråret er på vej.

Vi glæder os til at komme på vandet igen efter en lang vinter og har derfor gjort båden klar og fundet det varme tøj frem. I første omgang sejler vi om søndagen hver 14. dag startende den 20/2. Vi mødes på havnen kl. 9, så vi kan nå hjem til familien igen inden det bliver for sent.

Vi sejler enten i Roskilde eller i Hellerup alt efter vejret og hvor mange andre vi kan få lokket med på vandet. Skriv endelig hvis I vil med, så vi få planlagt nogle sjove træninger. Jo flere jo bedre.

Håber at flere er friske på at mødes.

Nyholm, 165

5 Replies to “Foråret er på vej…”

 1. Super.

  Ikke for at komme med dårlige nyheder, men se lige DMI! Fra og med på fredag lover de dagsfrost og ned til -10°C om natten så langt øjet rækker, så det kan jo ende med hårdt vand igen. Skulle det ikke være tilfældet skal jeg se om ikke vi kommer med en båd, den der allerede er der:^)

  /Mikkel

 2. Monster idé!
  “Perlen” er stadigvæk i sne-mode og bliver ikke sejladsklar før ultimo marts (afhængig af skiferie længde..)
  Hvis solen skinner og café’en er åben kommer vi og hepper og drikker sjusser.
  cin cin Niels

Skriv et svar