CB66 Kalenderen for 2014 er Klar!

Så er kalenderen for 2014 på plads! Med den nye sejlsportsliga i kalenderen fra 2014, er der lagt op til en travl og spændende sæson, så sæt allerede nu kryds i kalenderen for de stævner I ønsker at deltage i.

Screen Shot 2014-01-27 at 17.03.17

DSL står for Dansk Sejlportsliga, mens NSL1 og NSL2 står for NSL Grade 1 og Grade 2 stævner. Som I kan se, tæller DSL stævnerne med i den samlede nordiske liga, som jo fortsætter i 2014.

I 2014 vil vi afholde en boot camp i weekenden inden årets første stævne i den nye sejlsportsliga. Tanken er at vi vil samle så mange både som muligt til en trim og træningsweekend i Hellerup, sådan at alle er top tunede inden det første stævne i den nye liga. Mere info følger!

Der er også andre spændende initiativer på bedding for 2014, som vi sil løfte sløret for på et senere tidspunkt – følg med på denne side eller på vores facebook gruppe for seneste nyt.

Vanen tro har vi allerede nu åbnet for forhåndstilmelding, så registrer allerede nu jeres foreløbige deltagelse i stævnerne i 2014 her: https://cb66.dk/kapsejlads/forhandstilmelding/

For at gøre det ekstra let for jer alle, har vi oprettet en offentlig kalender på google, som I let kan lægge i jeres kalendre på telefonen, iPad’en eller på laptoppen. I finder kalenderen her: http://www.google.com/calendar/embed?src=NjdhbzJkdjlidnNtanJrMzFjb2duZ3VrdmtAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ

Skriv et svar