Dansk Sejlunion køber J70 til Sejlsportsligaen

Sejlsportsligaen

I en pressemeddelelse udsendt fra Dansk Sejlunion oplyses det, at der er skaffet budget til anskaffelse af 7 stk J70 til brug for den nye Sejlsportsliga. Set fra CB66 klassens side er dette en rigtig god nyhed, da DS med denne udmelding een gang for alle fjerner enhver tvivl om sejlsportsligaen i 2014. J70’erne skal i første omgang anvendes udelukkende til klubdivisionen af sejlsportsligaen.

Som tidligere udmeldt, deltager vi fra CB66 klassen i 2014 i den åbne del af sejlsportsligaen. Vi ser fra klassens side utroligt meget frem til sæsonen og til samarbejdet med Dansk Sejlunion i forhold til udviklingen af Sejlsportsligaen. Der er således lagt op til et rigtigt spændende og intenst program for alle CB66 sejlere i 2014. Læs mere om dette på kapsejladssektionen på dette site.

Vi håber at vi med CB66’ernes deltagelse i Sejlsportsligaen kan være med til at styrke og udvikle sportbådssejladsen i Danmark, således at den nye generation af unge sejlere fastholdes i vores fantastiske sport.

For sæsonen 2014 er 18 sejlklubber udvalgt til at deltage i Sejlsportsligaen, men endnu flere har ytret ønske om at være med. Det lover rigtigt godt for ligaens fremtid.

Skulle der være sejlere der kunne tænke sig at prøve kræfter med sportbådssejlads, og som ikke via sin klub kan kvalificere sig til Sejlsportsligaen, ser vi CB66’eren som et rigtigt godt sted at starte. Med en CB66’er får man en forholdsvis billig og enkel adgangsbillet til den fest Sejlsportsligaen bliver for alle med fart og saltvand i årerne.

Der er for tiden et par rigtigt gode CB66’ere til salg, og vi vil naturligvis fra CB66 Class Denmark’s side altid være behjælpelige med at etablere kontakt mellem mulige købere og sælgere. Send blot en mail til regatta@cb66.dk, så skal vi nok hjælpe dig videre. Du kan også tjekke “køb og salg” sektionen på www.cb66.dk.